ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Email: erevnitis@yahoo.com | ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2103801718 (10:30- 1 μμ)/ Κιν.6977831531 | ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ| ENGLISH

ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ -ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ -ΘΕΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΙΣΤΟΡΙΑ

ΛΕΞΙΚΑ -ΔΙΑΦΟΡΑ

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ -ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΠΑΠΙΝΙ (ΜΕΛΙΣΣΑ). Η "Ιστορία του Χριστού" του Τζ. Παπίνι αγαπήθηκε από το αναγνωστικό μας Κοινό. Οι επανειλημμένες εκδόσεις της φανερώνουν ότι είναι ένα βιβλίο που ελκύει εδώ στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει και παντού αλλού της οικουμένης, τις ψυχές. Το φαινόμενο έχει την εξήγησί του και στη χώρα μας. Ο συγγραφεύς είναι ευρύτατα γνωστός σαν ένας από τους μεγάλους της συγχρόνου παγκοσμίου Λογοτεχνίας. Όσα από τα έργα του, αποδομένα στη γλώσσα μας, κυκλοφόρησαν ως τώρα διαβάζονται από πολλούς. Αλλά η επιτυχία του παρόντος βιβλίου οφείλεται και στο μεταφραστή του. Δοκιμασμένος λογοτέχνης, ποιητικής ιδιοσυγκρασίας ομοίας προς του Παπίνι, συνάμα δε και διακεκριμένος θεολόγος, κατάφερε να ερμηνεύση στο όργανο του νεοελληνικού ιδιώματος αυτό το αριστούργημα με ακρίβεια αλλά και με εξαίσια μουσική πνοή. Δημιούργησε πάνω σε μια αθάνατη δημιουργία. Η πλήρης έκδοση. Κανονικά εξαντλημένο- Διαθέσιμο 1 αντίτυπο. ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ. ΣΧΗΜΑ 17Χ 24 ΕΚ. 483 σελ. 35,00 / 10,00 € (71%)

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΡΑΣΟ -ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ. Η ομολογία μεταστροφής από την νεκρή θρησκεία στον ζωντανό Ιησού Χριστό, του συγγραφέα που υπήρξε Αρχιμανδρίτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αποσχηματίστηκε ηθελημένα. 20 σελ. 2,00 €

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ -ΜΠΡΑΪΑΝ ΓΚΡΙΝΑΟΥΕΪ (ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ). Δυναμική, ρεαλιστική, πέρα για πέρα αληθινή, η ιστορία του αρχηγού των Αγγέλων της Κόλασης, Brian Greenaway. Παγιδευμενος στο μίσος, τα ναρκωτικά και τη βία...θα μπορούσε ποτέ να γλιτώσει και πώς; Ο συγγραφέας ήταν αρχηγός μιας συμμορίας των Αγγέλων της Κόλασης. Ήταν βίαιος, γιομάτος μίσος, βουτηγμένος στα ναρκωτικά. Όμως στις φυλακές του Ντάρτμουρ είχε μια εμπειρία, που άλλαξε τη ζωή του. Σε αυτό το δυναμικό, το πέρα για πέρα αληθινό βιβλίο, λέει την ιστορία του. 146 σελ. 4,00/ 3,00 € (25%)

ΕΔΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ -ROLAND BAINTON. Η ζωή και η διδασκαλία του Μαρτίνου Λούθηρου. Μεγάλο Σχήμα. 366 σελ. 15,00 /9,00 € (40%)

ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΡΟΣ ΔΟΞΑΣ -ΜΑΡΙΑ Π. ΜΕΝΤΗ. Η 7 Αυγούστου 1997 άλλαξε για πάντα τη ζωή της οικογένειάς μου. Μια σπάνια εγκεφαλική πάθηση καθήλωσε για αρκετούς μήνες τον πατέρα μου σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και του στέρησε κάθε δυνατότητα κίνησης και ομιλίας. Όλα φαίνονταν σκοτεινά, μάταια και ανέλπιδα. Όμως δεν ήταν.. Το βιβλίο αυτό είναι καρπός των εμπειριών εκείνου του διαστήματος και αποτέλεσμα του οδοιπορικού μου ν' ανακαλύψω ένα τρόπο επικοινωνίας με τον πατέρα μου και ένα τρόπο να διατηρώ μέσα μου τις ελπίδες και να αγωνίζομαι γι αυτό που πιστεύω. Οι σελίδες του αποτελούν τη κατάθεση του προσωπικού μου στίγματος, που διαμορφώνεται από τη σφραγίδα που άφησε στην καρδιά μου η μεγαλύτερη μάζη της ζωής του πατέρα μου. Ο πονος στη ζωή δεν έρχεται ποτέ χωρίς νόημα ή άλλον απώτερο σκοπό. Όταν διεισδύσουμε στα μυστικά του, συνειδητοποιούμε πως γίνεται το απαραίτητο ίσως και το μοναδικό εργαλείο για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Θεού να οικοδομήσουμε μια προσωπική σχέση μαζί Του, να εμπιστευθούμε την αγαθότητα και σοφία Του και να διαβούμε τις πύλες των θαυμάτων Του. 614 σελ. 15,00 / 5,00 € (66%)

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ -ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ (ΣΤΑΥΡΟΣ). Βιογραφία-Διδαχαί- Προφητείαι -Ακολουθία. 400 σελ. 20,00 / 15,00 € (25%)

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ -ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΗ. Το βιβλίο αυτό περιέχει ό,τι έχει σχέση με το πρόσωπο του Αγίου Κοσμά. Τον βίο, το έργο, τις Προφητείες, τις Διδαχές, καθώς και την Ακολουθία και τον Παρακλητικό Κανόνα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών, Ιερομάρτυρος Εθνομάρτυρος και Ισαποστόλου ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ. Σχήμα 14 x 21 - Σελ. 256 . 12,00 / 6,00 € (50%)

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ Ο ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ -ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ. Σχήμα 20 χ 28 εκ. 64 σελ. 3,00 / 2,00 € (33%)

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ -ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ. Σχήμα Τσέπης. 16 σελ. 0,80 / 0,40 € (50%)

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ -ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ -ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΚΚΟΥ (ΣΑΙΤΗ). Μικρό σκίσιμο από γόμα στην εσωτερική σελίδα. 56 σελ. 1,90 / 1,35 € (30%)

 

Τελευταία Ενημέρωση 22-3-2018