ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΚ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Email: erevnitis@yahoo.com | ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2103801718 (10:30- 1 μμ)/ Κιν.6977831531 | ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ| ENGLISH

ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ -ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ -ΘΕΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΙΣΤΟΡΙΑ

ΛΕΞΙΚΑ -ΔΙΑΦΟΡΑ

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ -TIM DOWLEY-ΠΕΡΓΑΜΟΣ. Ένα ακόμα θαυμάσιο παιδικό βιβλίο, εικονογραφημένο και σε πολύ μεγάλο σχήμα, με χοντρό πλαστικοποιημένο χαρτόνι, ένας επιπλέον εικονογραφημένος γίγαντας και με υπέροχες ιστορίες μέσα από την Παλαιά Διαθήκη. Το παιδί έχει την ευκαιρία να απαντάει στα ερωτήματα, που περιέχονται μέσα στο βιβλίο, κι έτσι να αυτενεργεί σε πράγματα, που το ίδιο καλείται και να εκτελέσει. Κι ενώ διασκεδάζει παίζοντας, αναπτύσσεται πνευματικά μαθαίνοντας. Η άριστη ποιότητα του το κάνει ανθεκτικό για πολλά χρόνια. 16 σελ. 9,00 / 7,20 € (20%)

ΠΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ -TIM DOWLEY-ΠΕΡΓΑΜΟΣ. Ένα υπέροχο παιδικό βιβλίο, εικονογραφημένο και σε πολύ μεγάλο σχήμα, ένας εικονογραφημένος γίγαντας με χοντρό πλαστικοποιημένο χαρτόνι και με θαυμάσιες ιστορίες μέσα από την Καινή Διαθήκη, Το παιδί έχει την ευκαιρία να απαντάει στα ερωτήματα, που περιέχονται μέσα στο βιβλίο, κι έτσι να αυτενεργεί σε πράγματα, που το ίδιο καλείται και να εκτελέσει. Κι ενώ διασκεδάζει παίζοντας, αναπτύσσεται πνευματικά μαθαίνοντας. Η άριστη ποιότητά του το κάνει ανθεκτικό για πολλά χρόνια. 16 σελ. 9,00 / 7,20 € (20%)

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΘΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλα 54 χριστιανικά παιδικά διηγήματα. 160 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%) . ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € ΕΚΑΣΤΟ.

ΚΛΟΥΒΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΑΚΙ-ΘΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλες 49 χριστιανικές παιδικές ιστορίες. 132 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%). ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € ΕΚΑΣΤΟ.

ΜΗΤΕΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ -ΘΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλες 54 χριστιανικές παιδικές ιστορίες. 142 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%). ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 1 ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € .

 

ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ -ΘΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλα 49 χριστιανικά παιδικά διηγήματα. 146 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%). ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € ΕΚΑΣΤΟ.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ -ΘΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλα 54 χριστιανικά παιδικά διηγήματα. 158 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%). ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 1 ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € .

ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ -ΘΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΛΑ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ). Και άλλα 49 χριστιανικά παιδικά διηγήματα. 146 σελίδες. 8,00 €/ 6,40 € (20%). ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΜΕ 50% ΜΟΝΟ 4 € ΕΚΑΣΤΟ.

Η ΠΙΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΖΩΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Η ζωή και η διδασκαλία του Χριστού όπως μας τη δίνουν τα 4 Ευαγγέλια σε απλούστερο γλωσσικό ιδίωμα και σε ενιαία χρονολογικά ταξινομημένη αφήγηση. Το βιβλίο αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά αλλά και για μεγάλους που θα ήθελαν να διαβάσουν τη ζωή του Χριστού, όπως μας τη διηγούνται τα 4 Ευαγγέλια. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα πλούσιο γλωσσάρι, στο οποίο περιέχονται βασικά όλα τα κύρια ονόματα και τοπωνυμία, τα οποία συναντιούνται στο κείμενο. Για το καθένα από αυτά  δίνονται κάποιες σύντομες χρήσιμες πληροφορίες, ειδικότερα δε στα τοπωνύμια υποδεικνύεται και ο εντοπισμός τους στο σχετικό χάρτη. Στο ίδιο γλωσσάρι αναφέρονται ακόμα λέξεις και έννοιες του κειμένου που θεωρήσαμε που χρήζουν κάποιας ερμηνείας. 352 σελ. 6,00 / 4,80 € (20%)

ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΝΤ- MARY GURTLER -ΠΕΡΓΑΜΟΣ. Παιδικό χριστιανικό διήγημα. Μια αληθινή ιστορία, που ξετυλίγεται στην Ταϋλάνδη, μια χώρα τής απόμακρης Ανατολής. Ένα όμορφο βιβλίο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού. ΕΛΑΦΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. 32 σελ. 3 / 1,00 €

ΕΛΑΦΑΚΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΝΑΚΙΑ -ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ- Καταγραφή: ΠΙΤΣΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ). Τέσσερα εικονογραφημένα παραμύθια από χωριά της Λακωνίας και της Αργολίδας, όπως ακριβώς τα διηγούνται οι γιαγιάδες αυτών των περιοχών, κατέγραψε η συγγραφέας, χωρίς διασκευή. Μια αξιόλογη συμβολή στη διάσωση του λαικού μας πολιτισμού, με τη πιστή καταγραφή του προφορικού λόγου.Μόνο 1 αντίτυπο. Σχήμα 17 χ 24 εκ. Σκληρόδετο. 38 σελίδες. 7,00 € / 5,60 € (20%)

Ο ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ (ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΖΛ ΜΕ 6 ΠΑΖΛ) -ΜΑΛΛΙΑΡΗ. Όλες οι σελίδες από σκληρό χαρτόνι. 14 σελίδες. 8,00/ 5,60 € (30% έκπτωση)

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΚΕΡΩ - ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY- CARL BARKS. Ανάμεσα στις αμέτρητες εικονογραφημένες σελίδες της μεγάλης παράδοσης των κόμικς Ντίσνεϋ, ξεχωρίζουν 700 αριστουργηματικές ιστορίες. Κοινό τους γνώρισμα είναι η παρουσία του Ντόναλντ και της παρέας του στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και η υπογραφή ενός εμπνευσμένου δημιουργού, του Καρλ Μπαρκς, ενός από τους πιο μεγάλους παραμυθάδες όλων των εποχών. Ο ΠΑΠΙΑΝΘΡΩΠΟΣ, Όλες οι ιστορίες του Καρλ Μπαρκς, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΚ, Ο μονόκερως και ο κόσμος των μύθων, ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, Στα Ίχνη του Μονόκερω, Ριπ Βαν Ντόναλντ, Στην Αρχαία Περσία , Ο Ήρωας με τα Σκι , Στην Χώρα των Τοτέμ , Ο Μονομανής Παπαγάλος , Γιαγιά Ντακ , Καιρός για Διακοπές, Ο ΗΡΩΑΣ, Σκρουτζ Μακ Ντακ. ΣΧΗΜΑ 17 X 24 εκ.194 σελίδες. 9,90 / 4,00 € (59%)

ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΒΙΒΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Η ζωή του Χριστού όπως θα έπρεπε να τη διηγηθεί κάποιος στα μικρά παιδιά. Πολύχρωμο εικονογραφημένο. Μεγάλο Σχήμα. Σκληρό δέσιμο. 100 σελίδες. 12,00 € / 10,00 € (17%)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ; Πολύχρωμο εικονογραφημένο. 6,00

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ! Πολύχρωμο εικονογραφημένο.6,00 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΘΕΕ ! Πολύχρωμο εικονογραφημένο. 6,00

ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ - ζωγραφίζω & μαθαίνω-σειρά 6 τευχών, έκαστο 5,00 € /4,25 € (15%)

ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ - παίζω & ζωγραφίζω-σειρά 6 τευχών, έκαστο 5,00 € /4,25 € (15%)

Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ-2 ΤΟΜΟΙ- Εκδόσεων Ελληνικού Βιβλικού Συνδέσμου. Η Αγία Γραφή σε κόμικς, τύπου "Κλασσικά Εικονογραφημένα". Ο πρώτος τόμος είναι η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, και ο δεύτερος τόμος η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. Περιέχει πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση, με κατατοπιστικές εισηγήσεις, εξιστορήσεις και διαλόγους. Ένα έργο για κάθε άνθρωπο, για κάθε ηλικία, για όποιο μορφωτικό επίπεδο, για ολόκληρη την οικογένεια, κατάλληλη για παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλότροπα: Το παιδί μπορεί να τη διαβάσει μόνο του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα με την ανάγνωση τα όμορφα σκίτσα που διατρέχουν τις 768 σελίδες της....Οι γονείς μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν, διηγούμενοι στα προσχολικά παιδιά τους τα βιβλικά περιστατικά και δείχνοντάς τους τις αντίστοιχες εικόνες...Ο δάσκαλος μπορεί επίσης να συνοδεύσει το Θρησκευτικό και Βιβλικό του μάθημα, με το πλούσιο εποπτικό υλικό που προσφέρουν οι 2250 εικόνες και των δύο τόμων...Χαρείτε το σε δύο πολυτελείς και κομψούς τόμους. Έκδοση επιμελημένη, που αποσκοπεί με τρόπο ευχάριστο, απλό και επαγωγικό, να κάμει γνωστό το περιεχόμενο της Αγίας Γραφής σε μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε να δείτε δείγμα μίας σελίδας πατήστε εδώ. Η Παλαιά Διαθήκη 512 σελ. 25,00 € - Η Καινή Διαθήκη 256 σελ. 15,00 €

Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ - ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ. Η γνωστή πολύχρωμη παιδική Βίβλος. Μια υπέροχη έκδοση. Απόδοση στη δημοτική από τους θεολόγους καθηγητές Β. Μουστάκη και Ι. Τιμαγένους. Μέσα από 600 τετράχρωμες εικόνες, ζωντανεύει ολόκληρη η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη. Ένα από τα βασικά έργα για την ανάπτυξη του θρησκευτικού συναισθήματος των παιδιών. Συνιστάται δια του υπ’ αριθμ. 55/ΤΕ/14.5.71 εγγράφου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 528 σελ. 30,00 € /24,00 € (20%)

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΥΙΖ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. 100 ΚΟΥΙΖ -1000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα μας έκδοση ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΥΙΖ. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, φιλικό προς τον χρήστη «σπαστό» βιβλίο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Περιέχει μια μεγάλη ποικιλία βιβλικών θεμάτων σε περισσότερα από 100 κουίζ, διαβαθμισμένα από το 1 έως το 5, σε βαθμό δυσκολίας από το εύκολο μέχρι το πιο δύσκολο. Είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατομικά ή ομαδικά σε μορφή παιχνιδιού. Σ’ αυτό δίδονται όλες οι απαντήσεις με αναφορά των βιβλικών περικοπών, όπου αυτό είναι αναγκαίο. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΥΙΖ αποτελεί έναν θαυμάσιο τρόπο για να εξερευνήσετε την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Εξαιρετικό για γονείς, παιδιά, ιερείς, ποιμένες, δασκάλους, μαθητές και υπεύθυνους μικρών ομάδων. Έγχρωμο εικονονογραφημένο. 104 σελίδες. 10,00 € / 8,00 € (20%)

Τελευταία Ενημέρωση 17-1-2018